Prijava korisnika

Godišnjak 2012

Godisnjak 2012Informacioni Servis Tender predstavlja Godišnjak 2012, najsveobuhvatniju analizu broja objavljenih tendera i nabavki sa prostora Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije za 2011. godinu. Analiza ima više od 2.500 strana i pokriva 80.562 tendera raspisanih tokom 2011. godine koji su grupisani u 405 kategorija delatnosti. Detaljnije

Sponzori godišnjaka

Postanite član

postanite_clanInformacioni Servis Tender Vam pruža mogućnost da prijavljivanjem Vaše firme primate informacije o tenderima i nabavkama putem e-maila u periodu od 15 dana potpuno BESPLATNO, kako biste se upoznali sa načinom funkcionisanja IST-a.

Neophodno je da popunite prijavu koja se nalazi na ovoj strani, odaberete do pet kategorija delatnosti za koje ste zainteresovani i naznačite državu iz koje želite da primate tendere u probnom periodu.

Pristupom Informacionom Servisu Tender i poslovnom portalu www.tenderi.com bićete u mogućnosti da informacije o tenderima i nabavkama dobijate iz svih država i/ili pojedinih regiona za kategorije delatnosti koje Vi odaberete.

Ukoliko budete zadovoljni uslugom nakon 15 dana besplatnog primanja informacija o tenderima i nabavkama, imate mogućnost da povećate broj kategorija delatnosti (do 10), kao i da informacije o tenderima i nabavkama za odabrane kategorije i regione primate na određenu e-mail adresu.

Osnovni podaci
Detalji usluge
Naslovna   ::   Usluge   ::   Pretraga   ::   Servisi   ::   Registracija   ::   Kontakt
Copyright © 2001-2024 www.tenderi.com   •   Sva prava zadržana.