Prijava korisnika

Godišnjak 2012

Godisnjak 2012Informacioni Servis Tender predstavlja Godišnjak 2012, najsveobuhvatniju analizu broja objavljenih tendera i nabavki sa prostora Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije za 2011. godinu. Analiza ima više od 2.500 strana i pokriva 80.562 tendera raspisanih tokom 2011. godine koji su grupisani u 405 kategorija delatnosti. Detaljnije

Sponzori godišnjaka

Indeksi

Vesti

BBS Usluge

Za medije

 • 21Apr 11

  SEETEX ruši rekorde

  Zvanični indeks koji pokriva tržište tendera i nabavki jugoistočne Evrope u četvrtak 21. aprila je dostigao 339 indeksnih poena što je nova rekordna vrednost.

  Navedena vrednost SEETEX-a je za 3,4 posto viša u odnosu na dosadašnji rekord koji je zabeležen 07. juna prošle godine kada je indeks iznosio 327.72 jedinica.

  Rast indeksa je posledica rasta broja objavljenih tendera i nabavki u Srbiji i Hrvatskoj i to naročito na početku i tokom drugog kvartala 2011. godine.

  Više informacija o regionalnim i granskim indeksima možete pogledati na stranici Indeksi.

 • 05Apr 11

  Objavljen Godišnjak 2010


  Informacioni Servis Tender predstavlja Godišnjak 2010, najsveobuhvatniju analizu broja objavljenih tendera i nabavki sa prostora Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije za 2010. godinu. Analiza ima više od 2.500 strana i pokriva 74.150 tendera raspisanih tokom 2010. godine koji su grupisani u 405 kategorija delatnosti.

  Godišnjak 2010 i analize tendera koje objavljuje Informacioni Servis Tender (www.tenderi.com) predstvljaju jedan od najvažnijih alata koje kompanije koriste prilikomdonošenja odluka po pitanju tendera, nabavki i javnih nabavki.

  Podaci u okviru Analize su predstavljeni u obliku tabela, grafikona i tekstualnih komentara, čime je korisnicima omogućen jednostavan pregled ipojednostavljen proces donošenja odluke. Uz to, savremeni dizajn godišnjih analiza donosi brži i lakši pristup neophodnim podacima.

  Godišnje analize 2010 su zasnovane na web 2.0 tehnologiji koja pruža niz dodatnih funkcionalnosti po pitanju pretrage i pronalaženja potrebnih informacija.

  Informacioni Servis Tender je ponosan da predstavi sve sponzore Godišnjaka 2010 i u isto vreme da se zahvali svim partnerskim kućama na saradnji.

  Ispravna odluka je plod kvalitetne informacije.

  Preuzmite inicijativu i donesite pravu odluku! 
   
  Kompletan fajl Godišnjak 2010 možete pogledati:

  Flash verzija ili preuzeti
   
  Sponzore godišnjih analiza tendera možete pogledati na sledećem linku.

  Registrovani korisnici Informacionog Servisa Tender i poslovnog sistema Bolji Biznis mogu direktno pregledati Godišnje analize i na portalu analize.tenderi.com koristeći svoje pristupne parametre. 
 • 07Apr 10

  Godišnje analize 2009.

  Informacioni Servis Tender je u saradnji sa poslovnim sistemom Bolji Biznis, objavio Godišnju analizu tendera "Godišnjak 2009". 
   
  Godišnjak 2009. predstavlja najsveobuhvatniju analizu broja objavljenih tendera i nabavki na prostoru Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije za 2009. godinu. Analiza ima više od 2.000 strana i pokriva 68.184 tendera raspisanih tokom 2009. godine koji su grupisani u 400 podkategorija delatnosti.
   
  Novine koje donosi Godišnjak 2009. se ogledaju u interaktivnom prikazu analiza zasnovanom na web 2.0 tehnologiji, kao i funkcionalnosti po pitanju pretrage i pronalaženja potrebnih informacija. 
   
  Kompletan fajl Godišnjak 2009. može se preuzeti u PDF, ZIP, RAR ili 7Z u sekciji Analize tendera
   
  Registrovani korisnici Informacionog Servisa Tender i poslovnog sistema Bolji Biznis mogu direktno pregledati Godišnje analize i na portalu analize.tenderi.com koristeći svoje pristupne parametre. Analize se nalaze u sekciji Arhiva
 • 25Sep 09

  Specijalizovani index-i

  U okviru Informacionog Sistema Tender i poslovnog sistema BBS, već gotovo šest meseci funkcioniše SEETEX, prvi zvanični index Jugoistočne Evrope koji korisnicima pruža informacije o broju objavljenih tendera i njihovom trendu kretanja na prostoru Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

  Dosadašnje fluktuacije index-a SEETEX su pokazale da je tržište tendera i nabavki u regionu izuzetno dinamično i da se iz tog razloga mora posvetiti posebna pažnja prilikom davanja ocena ili donošenja odluka u vezi sa tenderima.

  Radi kvalitetnije evaluacije kretanja broja tendera i nabavki, Tenderi.com je formirao specijalizovane izndex-e koji bliže određuju kretanje raspisanih tendera na posmatranom prostoru. Do sada su formirani i aktivni sledeći index-i:

  • SEETEX RS (BH, HR, MK, CG i SL) - prikazuje kretanje broja tendera i nabavki u određenoj državi
  • SEETEX Ind - prikazuje kretanje broja tendera i nabavki po industrijskim granama i državama
  • SEETEX 40 - prikazuje kretanje tendera i nabavki za 40 kategorija delatnosti sa najvećom frekvencijom objavljivanja (region i po državama)
 • 23Aug 09

  Objavljena polugodišnja analiza tendera i javnih nabavki

  U okviru servisa Analize tendera, kompanija www.tenderi.com je objavila polugodišnju analizu broja tendera, nabavki i javnih nabavki za period januar – jun 2009.godine.

  Polugodišnja analiza je urađenja na osnovu statističkih podataka o broju objavljenih tendera na prostoru Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije za preko 400 kategorija delatnosti. Detaljna analiza broja objavljenih tendera koja je predstavljena u obliku tabela, grafičkih prikaza i tekstualnih komentara, omogućava korisnicima da efikasnije i brže donose svoje poslovne odluke.

  Prema podacima predstavljenim u okviru analiza i ovog puta je delatnost Građevinarstvo imala najviše objavljenih tendera u posmatranom periodu. Međutim, primetan je i rast broja objavljenih tendera u drugim kategorijama poput: Prehrambene industrije, Nekretnine i Usluga.

  Detaljan pregled Polugodišnjih analiza za period 01.01.2009-30.06.2009.godine možete pronaći na adresi analize.tenderi.com.

  «« | « | 1 | 2 | » | »»
Naslovna   ::   Usluge   ::   Pretraga   ::   Servisi   ::   Registracija   ::   Kontakt
Copyright © 2001-2024 www.tenderi.com   •   Sva prava zadržana.